Zakelijke diensten

Succesvolle funnels bouwen (Gratis e-book)

Graag meer klanten krijgen? Start nu met het bouwen van succesvolle funnels dankzij ons gratis e-book! Breng in kaart hoe jij bezoekers aantrekt tot jouw website en omzet tot klanten. Op die manier kan je opportuniteiten spotten en jouw funnel optimaliseren.

https://www.webhero.be/succesvollefunnelsbouwen


5 mooiste webshops door Webhero - 2021

De mooiste websites van dit jaar zijn reeds geselecteerd, tijd om de e-commerce heroes in de kijker te zetten. Het afgelopen jaar bouwden we al meer dan 170 webshops en dit jaar kwamen er daar (tot nu toe) heel wat toppers bij! Het is dan ook geen geheim dat e-commerce boomt. Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en dat klopt ... Deze  5 mooie webshops zijn onvergetelijk!

https://www.webhero.be/5-mooiste-webshops-door-webhero-2021


5 mooiste websites door Webhero - 2021

Nieuw jaar, nieuwe selectie. Het is terug tijd om 5 van de mooiste websites in de kijker te zetten! Het Webhero team bekeek alle websites die dit jaar online gingen en selecteerde zijn top vijf. Wie ging er met de prijzen lopen? 

https://www.webhero.be/5-mooiste-websites-door-webhero-2021


Webshop laten maken prijs

Een webshop die volledig past bij jouw huisstijl en hoog scoort in Google? Bespaar tijd en geld op de aanmaak van jouw webshop en kies voor ons gebruiksvriendelijk platform. Voor de all-in-prijs van € 1.658 excl. BTW kan je een professionele webshop laten maken uit  40+ webdesigns met interessante e-commerce integraties en meer. Laat ons kennismaken en ontvang gratis jouw eerste versie van jouw droom webshop!

https://www.webhero.be/prijs-webshop-laten-maken


Prijs website

De prijs van een basis website situeert zich gemiddeld tussen de €500 en €5.000 euro. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat, de webhosting en extra opties zoals sociale media integraties. De meeste bureaus werken met offertes, maar bij Webhero werken we met transparante en vaste tarieven. Webhero is namelijk een innovatief web platform dat alle kosten van een website heeft ondergebracht in een all-in prijs. Voor €799 excl. BTW kan je een website laten maken inclusief hosting, professioneel design, slimme integraties, persoonlijke service en meer.

https://www.webhero.be/prijs-website


Een professionele webshop

Graag een stijlvolle responsieve webshop die goed scoort online? Of is jouw huidige webshop aan vernieuwing toe? Een webshop laten maken op maat is soms een dure aangelegenheid en daarom biedt Webhero een volwaardig alternatief aan. Webhero maakt betaalbare webshops die responsief zijn, goed scoren in Google en nooit verouderen.

https://www.webhero.be/professionele-webshop


Een professionele website

Graag een stijlvolle responsieve website die goed scoort online? Of is jouw huidige website aan vernieuwing toe? Een website laten maken op maat is soms een dure aangelegenheid en daarom biedt Webhero een volwaardig alternatief aan. Webhero maakt betaalbare websites die responsief zijn, goed scoren in Google en nooit verouderen.

https://www.webhero.be/professionele-website


Instagram Shopping (Gratis e-book)

Tijdens de corona crisis heeft iedere ondernemer gevoeld hoe belangrijk het digitaal verhaal is. “Hoe meer online omzetkanalen, hoe beter” klinkt het voor de retailers. Een webshop is dan ook niet meer weg te denken, maar ooit gedacht aan sociale media? In 2018 hopte Instagram Shopping mee op de e-commerce trein en misschien wel eentje om in de gaten te houden! Met meer dan 1+ biljoen maandelijkse gebruikers op Instagram kan dit nog wel dé plaats worden “to shop till you drop”. Ons nieuwste e-book geeft je alvast de nodige informatie om te starten! Leer alles over verkopen via Instagram en open vandaag nog jouw Instagram Shop.

https://www.webhero.be/instagram-shopping


Instagram Shopping - Verkopen via Instagram (FAQ)

Leren dansen via TikTok, een kot zoeken via een Facebookgroep of "celebrity war" meevolgen op Twitter. Tegenwoordig kan het allemaal op sociale media. Maar wie had ooit gedacht dat we langs hier gingen winkelen? Binnen deze blog beantwoorden we alvast de meest gestelde vragen over verkopen via Instagram. Een vraag die er niet tussen staat? Laat het gerust weten! Wij doen graag het nodige opzoekwerk en voegen ze toe aan de lijst.

https://www.webhero.be/blog/instagram-shopping-verkopen-via-instagram


Hoe kies ik het juiste webbureau?

Moeite met het zoeken van het juiste webbureau? Ons gratis e-book is jouw redder uit de nood! In enkele pagina’s doen we uit de doeken waar jij op moet letten wanneer je een nieuwe webpartner zoekt. Ontdek interessante tips, do’s en don’ts.

https://www.webhero.be/hoe-kies-ik-het-juiste-webbureau


People@Work

Ben jij een manager, professional of leidinggevende? Heb je last van stress, gepieker, perfectionisme, pleasegedrag, (pre-)burnout verschijnselen of loopt het teamwerk wat stroef? Als professioneel coach help ik je graag verder!

Meer info via https://www.peoplework.be/


Pro Cleaning Groep

Mobiele carwash gezocht? Nood aan een terras-, oprit-, zetel- of tapijt reiniging? Of graag een algemene schoonmaak van uw kantoor, bedrijfspand of showroom? Nood aan het opruimen van uw inboedel ? Wij zijn ook een gespecialiseerde opruimfirma.

Meer info via https://www.procleaninggroep.be/

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x