bouwsector

Sunout

Wil je genieten van een rustgevend terras? Een knikarmscherm, pergola, paviljoen,... met doek, met lamellen,...het kan allemaal. Hierbij heb je dan nog het extra voordeel dat je droog zit op druilerige dagen.

SUNOUT installeert in heel Vlaams-Brabant en heeft mooie referenties in oa Overijse, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren, Leuven, Bertem, Zaventem, Wezembeek-Oppem en Kortenberg.


Het Gras Aan De Overkant

Bij "Het gras aan de overkant" hebben maar één missie: uw tuin omtoveren naar een omgeving waar u heerlijk kan genieten. Samen met u realiseren zij uw droomtuin die voldoet aan al uw wensen en eisen maar ook past bij het pand en omgeving.

Onze tuinarchitecten en tuinontwerpers ontwerpen exclusieve tuinen door heel België. Of het nu een dakterras, compacte stadstuin, luxe villatuin of landgoed is.


De Overtreffende Trap

TREED MEE IN DE WONDERE WERELD VAN HOUT

Bij "De Overtreffende Trap" denken we steeds lat-verhogend. Wij zorgen dat al ons maatwerk tot op de laatste millimeter correct is en laten alles kraaknet achter. Onze klanten liggen bij ons steeds in de bovenste schuif. Of je nu een hele verbouwing doet of een kleine renovatie

Realisaties


Snel Ontstoppingsdienst

Is uw afvoer of toilet verstopt? Loopt het water niet goed door, is er een onaangename geur ? Neem dan contact op met snel-ontstoppingsdienst wij staan voor jou klaar 7/7 en 24/24. Onze wagens zijn uitgerust met het nieuwste materiaal voor ontstoppingen en camera inspectie! Wij zijn werkzaam in Oost en West-Vlaanderen! Wij hebben verschillende technische teams . En kunnen jou daarom snel uit de nood helpen aan de beste prijzen! 


RenoRob

Op zoek naar een vakman met oog voor detail? Rob Debeuckelaer; zet de puntjes op de i van jouw bouwproject!

Contacteer Rob - Vakwerk in beeld

Hij is een krak in zijn vak als het op afwerking aankomt.

Contacteer Rob voor:

• voorzet- en tussenwanden in gyproc;

• dakisolatie en isolatie van binnenmuren;

plafondwerken en zolderafwerking.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Webhero design shaker
Je kijkt nu naar arrow_drop_down
Webhero
Webhero

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x