straffe bedrijven

Webhero Leuven


Interessante 2021 blogposts op webhero.be:


Content Crackers

Word meer succesvol door creatief gebruik te maken van het internet en de social media. We maken we een strategisch plan en een voorstel vol 'content crackers'. Deze verspreiden we via website, newsletters, social media, blogs en pers en creëren 'brand awereness' en 'social engagement'. En als eindresultaat uiteraard: SALES!Sander Claes Development

We provide consulting and web development services. We advice companies on their technical processes and set up strategies for implementation.


TomSan

We build iOS applicationsPro Golf Practice is the app to lower your handicap and scores. It’s focussing on the short game, the most important aspect of the golf game to get better without the need for expensive lessons or a new golf swing.We divide the drills in six different categories: putting, chipping, pitching, bunker shots, iron play and driving. We also have a schedule for the golfers aiming to get to single digit handicap or even scratch with an advanced practice schedule.You can track your progress over time and see your improvements on a chart.BNI Leuven Artois

Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten en komen wekelijks bijeen. Ons krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als je verkoopteam, prijst je diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat je omzet sterk kan groeien. Eenvoudig, maar bijzonder effectief.


https://www.leuvenartois.be/


AVD Solutions

Zoek je een installateur voor audio, video of domotica toepassingen in je woning of zaak? Met een achtergrond als elektricien is AVD Solutions de geknipte partner voor jouw totaalinstallatie.

https://www.avdsolutions.be/


A-Taxi Antwerpen

Op zoek naar een professioneel taxibedrijf voor al jouw taxiritten vanuit regio Antwerpen naar heel België? A-Taxi hanteert niet alleen scherpe taxi tarieven, maar bij hun staat ook service en kwaliteit centraal!

Contacteer A-TaxiTaxi bestellen

A-Taxi is hét Antwerpse taxibedrijf voor al uw taxiritten:

  • Eenmalige taxiritten aan scherpe tarieven.
  • Luchthavenvervoer voor vervoer naar alle binnen en buitenlandse luchthavens.
  • Ceremonie service met stijlvolle ceremoniewagens voor al uw ceremonies en evenementen in heel provincie Antwerpen.
  • Koerierdienst voor alle snelle en betrouwbare transporten in de Benelux.

Thuisverpleging Derycker

https://www.thuisverplegingderycker.be/

Op zoek naar persoonlijke, kwalitatieve thuisverpleging in Wilrijk? Anja, Gonda en Tom van Thuisverpleging Derycker verzorgen, verplegen en ontzorgen patiënten in de ruime regio rond Wilrijk, Hoboken, Hemiksem, Schelle, Aartselaar en Niel

Verpleging aan huis start met een warme kennismaking en correcte opvolging. Vergeet gehaaste zorgverlening door wisselende verplegers: wie een beroep doet op Thuisverpleging Derycker, kan rekenen op een persoonlijke opvolging door een vaste verpleger die je verhaal, pathologie en familiale context als geen ander kent.

Wondzorg, infuustherapie, inspuitingen, palliatieve zorgen, … Thuisverpleging Derycker biedt veelzijdige verzorging op maat van de patiënt.

Neem contact op!

anja_derycker@telenet.be
+32 494 58 50 37

Assets Telesecretariaat & Office Support

Telefoonpermanentie en office support voor KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen. Kleinschalig en persoonlijk inbound contactcenter waar sinds 1987 stem en service elk telefoontje sieren.

Telefonisch onthaal is het 'gezicht' van uw bedrijf/praktijk/organisatie.

Niemand houdt ervan om op een antwoordapparaat of wachtroutering terecht te komen. Daarom is Assets voor u de oplossing in outsourcing van uw receptie.

Opgestart in januari 1987 als eerste Vlaams telesecretariaat weten we als geen ander wat een positieve impact een vriendelijk telefonisch onthaal heeft. Telefoneren is dan ook een Kunst!

Bezoek de website of neem contact op

Peak Performance Haacht

Peak performance in Haacht, dat is Scandinavische mode voor indoor & outdoor sportkleding.

Peak Performance is het grootste Scandinavische merk als het gaat om indoor- en outdoor sportkleding. De nadruk ligt op functionele kleding die gedragen kan worden tijdens alle sporten. Of je nu gaat skiën of golfen, of gewoon als je een strandvakantie houdt: Peak Performance biedt praktische kleding.

Shoppen bij Peak Performance Leuven? Contacteer ons.

Brace2U

Welkom bij BRACE2U. Een nieuwe kijk op service, klantvriendelijkheid en flexibiliteit binnen de wereld van de technische orthopedie.

Brace2u is een technisch orthopedisch bedrijf die de focus op flexibiliteit en de patiënt legt. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw technisch orthopedisch probleem.

Neem gerust contact met ons op, en wij zorgen voor de rest. Onze missie is om onze patiënten zo snel mogelijk hun activiteiten te laten hervatten. Wij zorgen voor de uiterst snelle levering van de nodige orthopedische producten.

Contacteer ons en maak een afspraak.

In Motion Coaching

In Motion Coaching helpt je via online coaching bij het behalen van je fysieke doelstellingen. Aan de hand van online personal coaching, online voedingscoaching of eenmalig voedingsadvies werken we samen aan jouw doelen. Of je nu gewicht wil verliezen, gewicht wil bijkomen of gewoon betere voedingsgewoontes wil aanleren, alles is mogelijk met de juiste motivatie, inzet en begeleiding. Naast de fysieke doelen wordt er ook rekening gehouden met heel wat andere aspecten zoals bijvoorbeeld slaap, stress, motivatie etc. Ook hier werken we samen aan. Daarom staat individualisatie centraal en ontvangt iedereen een programma, advies en coaching op maat en aangepast aan zijn/haar levensstijl, ervaring en voorkeuren. 

Bij online coaching heeft u uw personal trainer altijd bij de hand. Train waar en wanneer je wil. Je hebt ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen aan je personal trainer. Zo sta je er nooit alleen voor.

Circadiaans ritme: wat is het effect op ons lichaam?
Wat als ik je zei dat er een eenvoudige manier is om makkelijker vet te verliezen, spiermassa op te bouwen, ’s nachts beter te slapen en overdag meer energie te hebben. Daarnaast heeft het over het algemeen alleen maar positieve gevolgen voor jouw gezondheid. Klinkt fantastisch! Maar hoe? Al deze factoren worden beïnvloed daar jouw circadiaans ritme.

Koolhydraten voor het slapen gaan maken ons dik
Koolhydraten eten na 18-19u wordt door velen aanzien als een ideale manier om dik te worden. Het idee dat hier achter zit is dat het lichaam de neiging zal hebben deze koolhydraten op te slaan als vet, aangezien dit overbodige voedingsstoffen zijn. Toch blijkt dit weer een van de vele mythes te zijn die bestaan omtrent voeding.

Jongeren en krachttraining
Veel mensen zullen beweren dat jongeren en krachttraining niet samen gaan. Zo zou volgens velen krachttraining op jonge leeftijd een impact hebben op de groei en kunnen lijden tot blessures. Toch zijn er steeds meer jongeren die al op vroege leeftijd beginnen met krachttraining. Wat is nu exact de impact van krachttraining op jonge leeftijd? Moet "jongeren en krachttraining" echt een taboe onderwerp zijn?

Intermittent fasting: wondermiddel om af te vallen?
Intermittent fasting wil simpelweg zeggen dat je gaat vasten in intervallen, ofwel een bepaalde periode van de dag niets eten en dan al je calorieën consumeren binnen een kort tijdsvenster.
Intermittent fasting is tegenwoordig heel populair en velen beweren dat ze dankzij deze methode meer afvallen. Zit hier enige waarheid in?

Spierpijn - DOMS: vriend of vijand?
Iedereen heeft al wel eens last gehad van enorme spierpijn de dagen na een intense training of na een lange tijd niet meer getraind te hebben. De ene heeft er weinig last van terwijl iemand anders er net heel veel last van heeft. Velen streven naar deze spierpijn en zien het als een teken van een effectieve training. Indien ze geen spierpijn ervaren wordt dit vaak geassocieerd met het feit dat ze niet hard genoeg trainen en dus niet het maximale uit hun training halen. Laat ons even kijken of er een correlatie is tussen spierpijn en een effectieve training.

Brondel Boomverzorging

Brondel Boomverzorging staat als Certified European Tree Worker (EAC) voor vakmanschap, klantgerichtheid en een all-in bomenservice. U kunt ons inschakelen voor al uw vragen en gewenste oplossingen ten aanzien van bomen, waaronder:

Wij verzorgen individuele of meerdere bomen op privéterrein (tuinen, landgoederen, bossen) en in de publieke ruimte (straten, pleinen, parken, bossen). Hierbij streven wij naar 100% klanttevredenheid en zetten wij graag dat stapje extra, aan een eerlijke prijs. Contacteer ons voor uw offerte.

Be-Pure

Be-Pure biedt je kwaliteit en no-nonsensebehandelingen met wetenschappelijk onderbouwde producten. Streef je naar een stralende huid of een gezond gewicht? Met meer dan 20 jaar ervaring coacht An je naar de beste versie van jezelf. Kan jij je vinden in onze eerlijke en resultaatgerichte aanpak? Dan ben je bij Be-Pure aan het juiste adres. 

Onze huidcoaches en gewichtsconsulenten maken je gedroomde mooie huid en gezond gewicht werkelijkheid. We werken met pure verzorgingsproducten en gevarieerde voedingsschema’s. Valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. 

Even overtuigd van puurheid als wij? Dan zit je bij ons schoonheidsinstituut goed voor huidverbetering, afslanking, make-up en ontharing. Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar jouw bezorgdheden en gewenste resultaten.

Contacteer ons, of shop online!

Clean Link

Clean Link is jouw expert voor tapijtreiniging, desinfectie, roltrapreiniging, zetelreiniging en vloerbehandeling.

Een dieptereiniging van je winkel- of kantoorvloeren? Clean Link onderhoudt en beschermt je vloerbedekking met het oog op een gezonde werkomgeving. Dankzij onze moderne en milieuvriendelijke methodes in tapijtreiniging maken we je vast tapijt stofvrij en verbeteren we vlot de luchtkwaliteit op kantoor. En daar blijft het niet bij! Want als vloerexpert hebben we alle kennis en kunde in huis om je oude vloerbedekking uit linoleum, pvc, vinyl, natuursteen of parket op te waarderen. Zijn er ook roltrappen in je bedrijf of winkelcomplex? Dan steken we de handen uit de mouwen voor een diepgaande roltrapreiniging. Krijgen jouw bureaustoelen of banken soms ook heel wat te verduren? Bij Clean Link zit je goed voor een grondige zetelreiniging!

Ben je eerder op zoek naar een specialist in desinfectie voor bedrijven? Ons cleaning team rukt snel uit om je werkplek of winkelruimte tot in de kleinste hoekjes te ontsmetten. We stellen ons flexibel op voor spoedopdrachten en matchen de beste ontsmettingstechniek met je ruimte. Je medewerkers optimaal beschermen? In onze online desinfectieshop vind je onder meer desinfectie units, sprays en foggers.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Medisch Thuis

Bij Medisch Thuis staan we garant voor een uitgebreide eerstelijnszorg.
Daarvoor werken we samen met een heel team van professionals.
In dat team sta jij als patiënt centraal!
Ons huis schenkt aandacht aan je gezondheid én aan je algemeen welzijn.
Het is heel toegankelijk. Niet alleen letterlijk.
Elk contact is laagdrempelig.
Kortom, het is een huis waar patiënten en zorgverleners zich medisch thuis voelen.

Afspraken kunnen online gemaakt worden of via het secretariaat (013 66 66 55). De artsen zijn twee keer per dag telefonisch beschikbaar voor bv. bespreken van resultaten of andere vragen. Gelieve hiervoor te bellen tussen 11u30-12u00 of 16u30-17u00.

Er is een nauwe samenwerking met andere zorgverleners om een zo goed mogelijke eerstelijnszorg te kunnen garanderen. Ontdek ons team van paramedici, maak een afspraak bij het voetenteam of neem contact op met team sport en bewegen. We bieden verschillende zorgtrajecten aan en we beschikken over een mooie polyvalente ruimte voor tal van zinvolle therapieën en workshops. 

Maak je afspraak of contacteer ons voor meer informatie.

Van Dael Translation

Van Dael Translation is uw expert in vertalingen van juridische, financiële en zakelijke teksten in het Nederlands, Frans, Spaans en Engels. Als beëdigd vertaler in België zijn wij ook bevoegd om officiële documenten te vertalen voorzien van een stempel, handtekening en beëdigingsverklaring. Heeft u een beëdigde vertaling nodig voor gebruik in het buitenland? Dan begeleidt Van Dael Translation u graag door deze administratieve procedure voor de legalisatie. 

Al meer dan 20 jaar vertrouwen advocatenkantoren, notarissen en gerechtsdeurwaarders op de service en kwaliteit van onze juridische vertalingen. Ook de Spaanse en Franse immobiliënmarkt die zich richt op Nederlandstalige klanten kan een beroep doen op Van Dael Translation voor de vertaling van officiële documenten (aankoop-, verkoop- en bankdocumenten)

Een hoogwaardige vertaling, 100 % betrouwbaar en confidentieel? Een correcte opvolging waarbij u rechtstreeks in contact staat met de vertaler zelf? Dat zijn de troeven van Van Dael Translation!

Vraag een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.

Le Grand Courtiou

Op zoek naar een vakantiehuis in de Loirestreek in Frankrijk? Ontdek onze prachtige gerestaureerde boerderij, Le Grand Courtiou!
Ons vakantiehuis met privé zwembad is geschikt voor 10 personen.

Le Grand Courtiou is een prachtige gerestaureerde boerderij op een domein van 9 hectare. Ben je op zoek naar rust en de ‘authenticiteit’ van het Franse land dan is Le Grand Courtiou de ideale verblijfplaats midden een  glooiend en gevarieerd landschap.

Gebouwd in de jaren 1850, vormen het huis en de bijgebouwen een binnenplaats rond het grote zwembad. De accommodatie heeft een prachtig meer dat de perfecte plek is voor een picknick. Uit de moestuin en de boomgaard (afhankelijk van het seizoen) kan je genieten van het aanwezige fruit en groenten. Het pure leven met oogst uit de eigen tuin. Tevens kan je elke dag verse eieren rapen.

Het zwembad van 15 meter is perfect om te luieren op een zonnige dag - en als je energie over hebt, spring dan op één van de aanwezige fietsen en fiets naar het nabijgelegen Lencloitre om enkele van de beste baguettes te kopen die je ooit hebt geproefd. Ontdek de verschillende uitstapjes die je kunt nemen vanuit ons vakantiehuis in Thurageau.

Het comfortabel guesthouse is als vakantiehuis geschikt voor 10 personen. Het zwembad en de tuinen voor de zomer en de centrale verwarming met open haarden voor de winter maken het de perfecte vakantiebestemming het hele jaar door.

Locatie van vakantiehuis le Grand Courtiou: De zuidelijke Loire-vallei ligt op iets meer dan een half uur rijden, dus de prachtige kastelen en wijnvelden van de regio zijn gemakkelijk te bereiken. 

Reserveer je verblijf of neem contact op.

Cleaning Projects

Een algemene bedrijfsschoonmaak of gespecialiseerde werfopkuis? Een periodieke vloerbehandeling of dieptereiniging van je kantoortapijt? Als bonus een klein tuinonderhoud?

Professioneel schoonmaakbedrijf Cleaning Projects trekt de latex handschoenen alvast aan! Wij brengen zelf alle poetsproducten mee en werken met de modernste reinigingstechnieken. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze neus voor nieuwe schoonmaaktendensen, weten we precies hoe we jouw vloeren, ruiten en muren opnieuw laten stralen. Van hardnekkige tapijtvlekken tot opgedroogde cementsluier, onze poetsploeg gaat elke uitdaging met veel poetsplezier aan. 

Voor al onze diensten, met uitzondering van onze glazenwasserij, werken we uitsluitend B2B. We werken niet met poetscontracten, maar verkiezen een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen en tevredenheid. Zo blijft ons cleaning team scherp en garanderen we je keer op keer topkwaliteit.  

Je appartementsgebouw, kantoor of nieuwbouwwoning schoonmaken? Cleaning Projects: jouw professioneel schoonmaakbedrijf!

Ontvang meer informatie!

City Facility

Professioneel klus- en schoonmaakbedrijf gezocht? Welkom bij City Facility! Wij geloven dat proper precisiewerk bijdraagt aan een veilige en aangename werkomgeving. Daarom zijn onze klussers en cleaning teams geëquipeerd met de modernste materialen, en volgen ze geregeld state-of-the-artopleidingen. Al onze diensten zijn uitsluitend B2B, met uitzondering van onze glazenwasserij. We werken graag in partnerschap maar blijven altijd stand-by voor lastminute-opdrachten. Ook voor industriële reiniging kan je bij ons terecht.

Contacteer ons!

Clockwise Courier Services

De snelste en meest betrouwbare koerier voor jouw expresszendingen.

Expressdienst Clockwise Courier Services kan bogen op ruim 25 jaar ervaring in onmiddellijk transport. Wij staan bekend voor onze persoonlijke service, betrouwbaarheid en snelheid. Wanneer je nood hebt aan sneltransport, weet je dat je zonder uitzondering kan rekenen op een betrouwbare partner.  Wij leveren je goederen veilig, op tijd én altijd op de juiste plaats en dat geeft vertrouwen. 

Wil je nog dat ene vergeten onderdeel, die dringende bestelling of wat dan ook, supersnel verzenden? In vol vertrouwen dat het perfect in orde komt?

Kies dan voor expressdienst CLOCKWISE COURIER SERVICES: Jouw goederen onmiddellijk en met de grootste zorg naar de plaats van bestemming...daar staan wij voor.

Met meer dan 20 jaar ervaring in sneltransport, staan wij als express dienst voor een persoonlijke aanpak. Uw express zending wordt met de grootste zorg behandeld. Lees meer over ons!

Wij bieden expresstransport van pakje tot palet. Vlakbij, nationaal of internationaal.

Onze troeven:

  • Onmiddellijk vertrek of op het tijdstip van je keuze.
  • Rechtstreekse levering, steeds op de afgesproken plaats en aan de opgegeven contactpersoon.
  • Levernota met naam, handtekening en levertijdstip.

Onze expressdiensten:

Contacteer onze express dienst.

De Huizenman

Uw eigen huis verkopen zonder makelaar in de ruime regio rond Antwerpen? Huisopkoper De Huizenman neemt uw woonst razendsnel en efficiënt uit handen. Met een passie voor vastgoed zijn wij de ideale partner voor de verkoop van uw woning, villa, appartement, flatgebouw, afbraakpand of bouwgrond. 

Huisopkoper De Huizenman neemt het werk én de kosten volledig op zich bij het opkopen van uw woning. Geen schreeuwerige borden, eindeloze papiermolen, tientallen huisbezoeken of torenhoge makelaarsfacturen. Wat dan wel? De ultieme zekerheid dat uw pand snel verkocht wordt tegen een realistische prijs. Uw woning verkopen in de regio Antwerpen via huisopkoper de Huizenman heeft tal van voordelen. Ontdek ze hier!

Zelf uw huis verkopen zonder makelaar? Uw appartement verkopen en wekenlange kopzorgen vermijden? Neem gerust contact op met huisopkoper De Huizenman. We komen binnen 48 uur bij u langs om de verkoop van uw woonst te bespreken. Gratis en vrijblijvend!
Vertrouw op onze jarenlange ervaring, discrete werkwijze en persoonlijke aanpak.

Wij kopen uw eigendom!

Bel: 0474 12 59 97

Mail: info@dehuizenman.be

Discover Belgium

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een leuk event of een heerlijk Belgisch artisanaal of biologisch geschenk? Discover Belgium zorgt voor een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding op maat van uw bedrijf of organisatie.

Discover Belgium staat garant voor de piekfijne organisatie van originele, culinaire en culturele city events. Heerlijke Belgische producten en verrassende geschenkmanden vind je in onze Delicious Belgium webshop. Zo zijn wij al 10 jaar lang de referentie bij het ontdekken van Belgische steden en hun smaken!

Discover Delicious Belgium:

Contacteer ons voor jouw teambuilding of event!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x