Voetenwerk & Huidbalans

Ik ben Carine, een ervaren schoonheidsspecialiste bij Voetenwerk & Huidbalans in Leuven. Mijn specialiteiten omvatten gelaats- en voetverzorging, massages, lichttherapie, permanente make-up en laserontharing.

Voetenwerk & Huidbalans.

Over schoonheidsspecialiste Carine

"Ik ben Carine, een gepassioneerde schoonheidsspecialiste in Leuven, samen met mijn collega's Katrien, Sarah en Annick. Met jarenlange ervaring als verpleegkundige en vroedvrouw, en een achtergrond in oncologie, heb ik een diepgaand begrip van huidverzorging ontwikkeld. Mijn missie is om elke vrouw een mooie huid en natuurlijke uitstraling te bieden, met behulp van zachte en effectieve producten die de huid respecteren. Naast huidverzorging specialiseer ik me ook in voetverzorging en bied ik ontspannende behandelingen aan. Ik geloof in het belang van tijd nemen voor jezelf en help mijn cliënten met het vinden van een haalbare en effectieve verzorgingsroutine."

Over haar bedrijf, Voetenwerk & Huidbalans

"Ik bied een scala aan behandelingen aan, waaronder gelaatsverzorging, voetverzorging, massages, lichttherapie, permanente make-up en laser ontharing. Met mijn expertise en ervaring als schoonheidsspecialiste kan ik cliënten helpen bij het bereiken van een gezonde huid en een stralende uitstraling, terwijl ik tegelijkertijd zorg voor hun totale welzijn."

Volg Voetenwerk & Huidbalans via Facebook of Instagram.

14 februari 2024

Voetenwerk & Huidbalans

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x