Encanto Styling & Make-up

Elke vrouw heeft het potentieel om te schitteren, maar niet iedereen weet hoe dit potentieel volledig te benutten. Bij Encanto Styling & Make-up begrijpen we dat de sleutel tot ware schoonheid ligt in het vinden van de juiste kleuren en stijlen die jouw natuurlijke charme naar voren brengen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kleuranalyse dat je huid laat gloeien, de kledingstijl die je figuur het beste complimenteert, of de make-up die je ogen doet sprankelen, ons team van deskundigen in Heverlee, Vlaams-Brabant, staat klaar om jou te begeleiden.

Onze diensten gaan verder dan alleen advies; we bieden een scala aan workshops aan waar je kunt leren hoe je de principes van kleur, stijl en make-up in je dagelijks leven kunt toepassen. Door onze samenwerking met vooraanstaande merken als Jane Iredale voor make-up, Skin by Dings voor zonbescherming en huidverzorging, en Environ voor gelaatsreiniging, zorgen we ervoor dat je niet alleen vertrekt met kennis, maar ook met producten die je natuurlijke schoonheid op een gezonde manier ondersteunen.

Stijladvies bij Encanto Styling

Kleuranalyse bij Encanto Styling

Bezoek onze webshop om het volledige assortiment te ontdekken, of boek een persoonlijke afspraak via onze online agenda voor een kleuranalyse, stijladvies, of een make-up workshop. Of je nu een basis zoekt voor elke dag, advies voor een speciale gelegenheid, of simpelweg je zelfvertrouwen een boost wilt geven, Encanto Styling & Make-up is jouw partner in het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid. Laat ons je helpen te stralen zoals je bedoeld bent!

Contactgegevens

Encanto Styling

Toverberg 25
3001 Heverlee


Tel: +32 476965916
info@encantostyling.be

1 maart 2024

Encanto Styling & Make-up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x