IQ Solutions

Welkom bij IQ Solutions, jouw partner in totaalrenovaties van A tot Z.

Met 14 jaar expertise in de sector en een passie voor duurzame oplossingen, staat het team klaar om jouw renovatieproject in heel België tot een succes te maken. Of het nu gaat om dakrenovaties, gevelwerken, isolatie of meer, wij garanderen een op maat gemaakte aanpak die voldoet aan al jouw wensen. Ervaar het comfort van een duurzaam, mooi huis dat volledig aan je behoeften voldoet – van zonnepanelen tot totale make-overs, wij zorgen ervoor!

Onze diensten

Onze reis begon met een simpele filosofie: de beste oplossing voor elk renovatieprobleem bieden, van A tot Z. Deze filosofie is de kern van ons bedrijf geworden. Of het nu gaat om dakrenovaties, gevelwerken, isolatie, of andere renovatieprojecten, wij zorgen ervoor dat elke klus met de hoogste standaarden van kwaliteit en efficiëntie wordt uitgevoerd.

  • Dakrenovaties: Bij IQ Solutions begrijpen we het belang van een betrouwbaar dak. Onze expertise in dakrenovaties strekt zich uit van platte tot schuine daken, van zolders tot dakgoten en schouwen.
  • Isolatie: Onze diensten omvatten de isolatie van gevels, daken, kelders en vloeren. Door effectieve isolatie verlagen we je energiekosten en dragen we bij aan een beter milieu.
  • Gevelwerken: Ons aanbod in gevelwerken omvat een breed scala aan diensten: van crepi en spuitkurk tot kaleien, steenstrips, verven en trespa/rockpanel. Wij zorgen ervoor dat jouw gevel niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.
  • Overige renovatiewerken: IQ Solutions staat niet alleen voor topkwaliteit in dakrenovaties, gevelwerken en isolatie. We bieden ook een breed scala aan overige renovatiewerken.

Over IQ Solutions

Welkom bij IQ Solutions, waar jouw droomhuis realiteit wordt. Ons verhaal begon vier jaar geleden, maar onze wortels in de renovatie-industrie zijn veel dieper. Met 14 jaar ervaring, vooral in de wereld van zonnepanelen en technische diensten, hebben onze oprichters hun visie voor een totaaloplossing in de renovatiewereld tot leven gebracht. Gevestigd in Gent, maar actief in heel België, zijn we trots op onze uitgebreide dienstverlening die elke hoek van jouw huis transformeert.

✆ 09 279 54 05

Bij IQ Solutions is elk project uniek en krijgt het de persoonlijke aandacht die het verdient. We begrijpen dat renovatie meer is dan alleen een bouwproject; het is het creëren van een plek die 'thuis' genoemd wordt. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en werken we nauw samen om jouw visie tot leven te brengen. Onze aanpak is altijd op maat gemaakt, omdat geen twee huizen - of dromen - hetzelfde zijn.

Ons werkgebied

Ongeacht waar je in België woont, onze dakwerkers en gevelwerkers staan klaar om jouw project te realiseren. Wij combineren lokale kennis met landelijke dekking in zowel Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant als West-Vlaanderen.

Contact

Heb je nog vragen voor het team van IQ Solutions? Aarzel niet om contact op te nemen of check onze FAQ-pagina met veelgestelde vragen.

5 april 2024

IQ Solutions

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x