Luc Geens en Zonen

Luc Geens & Zonen: Expert Dakwerken, gevelwerken, isolatie en zonnepanelen in Antwerpen.

Welkom bij Luc Geens & Zonen, uw vertrouwde partner in duurzame dakwerken en gevelwerken in de buurt van Lint (Antwerpen). Met meer dan 35 jaar ervaring staan wij klaar om uw huis te transformeren met kwaliteit en precisie. Van dakrenovaties of totaalrenovatie gevel tot de plaatsing van zonnepanelen en isolatie.

Onze diensten

Onze ervaren dakwerker biedt hoogwaardige dakisolatie en isolatie om het comfort en de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Als specialist in dakwerken Antwerpen en omstreken, combineren wij passie en vakmanschap om de waarde van uw woning te verhogen.

Kies voor Luc Geens & Zonen als uw partner voor dakwerken, gevelwerken, en zonnepanelen in Lint en Antwerpen. Ontdek hoe wij met expertise en toewijding uw huis kunnen transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte!

Over Luc Geens en Zonen

Bij Luc Geens & Zonen staan drie generaties vakmanschap, passie, en innovatie aan de basis van elk project dat we aanpakken. Sinds de oprichting in 1986 door onze grootvader, hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevend familiebedrijf in de provincie Antwerpen, gespecialiseerd in dakwerken, gevelwerken en duurzame energieoplossingen zoals zonnepanelen. Ons hart ligt in Lint, vlak naast Lier, maar onze projecten brengen ons door heel Antwerpen en omstreken.

Onze filosofie is simpel: wij streven ernaar om voor elke klant de beste oplossing te vinden, met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en een zorgvuldige afwerking van A tot Z. We zien elk huis als een uniek project en benaderen het met de precisie en zorg die het verdient. Onze ideale klant is iemand die waarde hecht aan duurzaamheid, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. We zijn trots op ons vermogen om nauw samen te werken met onze klanten, hun visie te begrijpen en deze tot leven te brengen.

Contact

Nog vragen voor Luc Geens en Zonen? Aarzel niet om contact op te nemen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x